Skip to content
Klanten beoordelen ons als uitmuntend
Vaak binnen 1 dag klaar
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf €50

Over Annemiek

Als je van je hobby je werk mag maken, is iedere dag een feestje. En ik kan het weten. Mijn naam is Annemiek, 55 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 2 kleinkinderen. Ik woon samen met mijn partner in een fijn huis in Geertruidenberg. En oh ja; ik heb ook nog 2 honden en 2 katten. Een huis vol dus, maar ik vind het geweldig! Ik hou ervan om mensen om mij heen te hebben. Vooral mijn eigen familie vind ik heel belangrijk. Het is bij mij thuis altijd een zoete inval en dat vind ik heerlijk.

Niets doen; dat is niets voor mij

Eigenlijk kom ik uit de gezondheidszorg. Vanaf mijn 18e jaar werk ik al in de zorg in verschillende rollen. Zo heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt, maar ook voor ouderen gezorgd. Na veel studeren werd ik uiteindelijk manager van een ziekenhuis. Een baan met veel verantwoordelijkheid.

Door omstandigheden – noem het domme pech – ben ik een paar jaar geleden thuis komen te zitten. Na lange trajecten en een aantal operaties ben ik uiteindelijk volledig afgekeurd van werk. Toen het na een tijdje beter met me ging, dacht ik: ik wil helemaal niet op m’n kont zitten. Ik MOEST iets doen. Werken in het ziekenhuis wilde ik niet meer en dus koos ik ervoor om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik had er ook voor kunnen kiezen om een mooie uitkering te ontvangen, maar ‘niets doen’ past niet bij me. Ik ben een energieke vrouw en heb de kracht om door te zetten.

Hoe het begon..

Ik ben altijd al creatief geweest. Want naast het maken van persoonlijke kraamcadeaus hou ik ook van schilderen, maak ik kleding voor mijn kleinkinderen en kan ik ervan genieten om urenlang te haken. Toen ik thuis kwam te zitten, maakte ik onder andere speenkoorden voor mijn eigen kleinkinderen. Vrienden uit de groep van mijn kinderen vonden het zo leuk, dat ik regelmatig de vraag kreeg om gepersonaliseerde kraamcadeautjes te verkopen. In eerste instantie gaf ik alles weg. Als vrienden van mijn kinderen dan een baby hadden gekregen, stopte ik een zelfgemaakt speenkoortje in de brievenbus.

Toen de vraag naar kraamcadeautjes steeds groter werd, ben ik begonnen met het borduren van namen op verschillende babyproducten. Eerst met mijn oude naaimachine. Later heb ik een grotere naaimachine aangeschaft en ben ik een cursus gaan volgen. Toen begon het echte werk.

Mooie momenten koesteren

Ik vind de reactie van mensen fantastisch wanneer ze hun cadeautje komen halen. Eigenlijk reageert iedereen altijd enthousiast en blij. Niet gek, want je geeft een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment. Kwaliteit staat bij mij voorop! Zo erg zelfs, dat mijn familie er gek van wordt. Ik maak altijd eerst een foto om er zeker van te zijn dat het kraamcadeautje naar wens is. Ik wil niemand teleurstellen, dus als je iets bij mij koopt weet je 100% zeker dat het goed is.

Ook denk ik graag met mijn klanten mee en adviseer ik ze waar nodig. Kiest een klant bijvoorbeeld voor een donkerblauwe badcape en een blauwe letterkleur, dan bel ik altijd eventjes na om advies te geven. Het contrast is namelijk niet zo groot tussen blauw en blauw. Het zou zonde zijn als de naam van het pasgeboren baby’tje wegvalt, toch?

Klant blij, annemiek blij

Het personaliseren van kraamcadeautjes is iets waar ik zelf superblij van wordt. Ik denk dat dat komt doordat ik zelf dól ben op mijn gezin. Natuurlijk kun je van alles bij me laten borduren, maar cadeautjes – voornamelijk kraamcadeautjes – maken mij gewoon laaiend enthousiast. Je kunt iemand oprecht verrassen en superblij maken met een memorabel en persoonlijk kraamcadeau. En zal ik je eens een geheimpje vertellen; zolang de klant het cadeautje nog niet heeft opgehaald, laat ik het lekker bij mij op kantoor staan. Supergezellig!

Heb je zelf een leuk idee voor een gepersonaliseerd kraamcadeau en wil je eens met me sparren? Of heb je vragen over een leuk cadeautje voor een dierbare? Klik dan hier. Ik help je met alle liefde.

Annemiek-1
Neem contact op via WhatsApp!
De waardering van www.creamiek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 63 reviews.